Magazinul Agent Provocateur s-a redeschis in Baneasa Shopping City

Magazinul Agent Provocateur s-a redeschis in Baneasa Shopping City

Agent Provocateur urmareste pentru sezonul spring/summer 2015 regia unui „perfect crime scene”. Inspirata de filmele lui David Lynch “The Lost Highway” si Brian de Palma “Body Double”, cea mai recenta campanie exploreaza femeia cu multiplele ei fatete pline de dramatism, dar si glamour.

Naomi Campbell este noua femme fatale Agent Provocateur pentru urmatorul sezon. Alegand piese absolut seducatoare, modelul este pregatit sa comita “crima” perfecta, inarmata cu accesorii acaparante: bici din piele si catuse. Pozele campaniei spring-summer 2015 sunt realizate de Ellen Von Unwerth care surprinde puterea si senzualitatea intruchipate de Ms. Campbell.

Designer-ul Sarah Shotton s-a lasat fascinata de peliculele pulp fiction din anii ’60 in construirea mood-ului colectiei, femeia in cautare perpetua de adrenalina fiind muza provocateur a primaverii. “Naomi se incadreaza, fara indoiala, in tiparul femeii Agent Provocateur: inteligenta si increzatoare. Rolul de femme fatale i se potriveste ca o manusa”.