Insula Iubirii 2016 – Medana îi surprinde în pat pe Elena și Tomiță

Insula Iubirii 2016 – Medana îi surprinde în pat pe Elena și Tomiță

Abia sosit pe , Tomiță și-a luat rolul de în serios. Ba mai mult, el a declarat că vrea să stabilească un nou record personal – dacă în 2015 a avut nevoie de 3 zile pentru a o cuceri pe Deea, la Tomiță și-a propus să fie și mai rapid, și să cucerească o fată mai repede de-atât!

Elena a trecut rapid de la Matei la Tomiță

Refuzată de Matei, care preferă să-și petreacă timpul cu Medana, Elena a suferit câteva ore, dar apoi și-a revenit rapid când pe insulă a ajuns Tomiță. Dornică de atenție, ea l-a sărutat pe Tomiță la câteva minute de la sosirea pe insulă și se pare că lucrurile nu se vor opri aici…

Miercurea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în cel mai nou episod „”, Medana va avea parte de un adevărat șoc. După ce Elena a țipat la ea, supărată că Medana l-a ales pe Matei pentru date, fosta iubită a lui Sasha își găsește rapid alinarea în brațele lui Tomiță. Iar Medana va fi cea care îi va găsi pe Elena și pe Tomiță împreună în pat. Culmea, în acelaşi pat în care acesta petrecuse alte momente fierbinţi cu Deea, în sezonul trecut al show-ului.

Insula Iubirii 2016 – Medana îi surprinde în pat pe Elena și Tomiță

Pe insula băieților, Robi o invită pe Deea să doarmă împreună

Pe măsură ce Medana se apropie mai mult de Matei, Robi riscă și el, și o invită pe Deea să doarmă împreună. „Nu vrei să dormi cu mine?”, au fost cuvintele pe care Robi i le-a adresat ispitei fără remuşcări. La doar câţiva kilometri distanţă, întrebată dacă Robi ar înşela-o vreodată, Medana e sigură pe ea: „Nu, pentru că îl cunosc şi ştiu că nu o să treacă peste o anumită barieră!”.

Ce se va întâmpla în continuare rămâne de văzut, însă câteva lucruri sunt deja sigure – din posturile de cupluri și de ispite, concurenții de la s-au regrupat în adevărate triunghiuri amoroase, foarte riscante. Numai timpul va decide ce iubiri vor supraviețui…

Foto: Mihai Stetcu/ Antena 1