În Vaslui s-au interzis filmele cu Brad Pitt, după ce s-a aflat că actorul s-a lăsat de băut

Revoltă masivă în Vaslui, după ce poștalionul a adus în județ informația că Brad Pitt s-a lăsat de băutură. Mii de vasluieni cu ochii roșii de la băutură au ieșit în stradă ca să-l înjure pe actorul american și ca să ceară ca Brad Pitt să primească interdicție să mai viziteze județul Vaslui.

După ce au aflat, majoritatea cu surprindere, că Brad Pitt n-a fost și nici nu intenționează să ajungă vreodată în Vaslui, vajnicii adepții ai consumului de alcool și-au schimbat revendicarea și au cerut interzicerea filmelor în care apare actorul american. ”Ăsta nu-i județ de pocăiți, uăi!”, au scandat vasluienii revoltați.

Evident, prefectul de Vaslui s-a conformat, mai ales că altfel nu i s-ar mai fi dat băutură, așa că de acum încolo filmele cu Brad Pitt sunt interzise complet în Vaslui. Mai mult, a apărut chiar și un prim cod penal în Vaslui, care prevede pedepse usturătoare pentru cei prinși uitându-se la filme cu Brad Pitt: de la 1 până la 15 ani fără băutură, în funcție de filmul vizionat.

”Dacă se uită la «Snatch» sau «Fight Club», nu-i interzici dreptul la băut mai mult de un an, dar dacă îl prinzi cu «Legendele toamnei», fără 15 ani pe uscat să nu scape!”, a cerut vasluianul care a inițiat sistemul de pedepse.


Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe , din librăriile și sau din rețeaua .