Ikea dezvăluie secretul hot dogului la 1 leu! “E făcut cu rumeguşul rămas de la mobilă”

Ikea dezvăluie secretul hot dogului la 1 leu! “E făcut cu rumeguşul rămas de la mobilă”

Cel mai de succes produs IKEA din toate timpurile şi-a dezvăluit, în sfârşit, secretele! Este vorba despre hot dogul la 1 leu, cel care a stârnit imaginaţia a mii de oameni, fiind atât de ieftin şi totuşi delicios.

Suedezii au explicat că, spre deosebire de o fabrică obişnuită de crenvurşti, care trebuie să achiziţioneze hârtie igienică şi carton presat din surse externe, IKEA foloseşte drept carne doar rumeguş din producţia proprie, reuşind astfel să producă un mezel ecologic, gustos şi hrănitor.

“Românii sunt obişnuiţi cu crenvurştii din celuloză industrială, de aceea îi şochează aroma puternică a unui crenvurşt din rumeguş de lemn adevărat”, spune Fyra Testiklar, director IKEA România. “Cel mai bun rumeguş este cel de esenţă moale - brad, molid, cedru - fiindcă nu are zgârciuri şi conferă crenvurştului o tentă de afumătură. Alţii preferă crenvurştul de vită, din mahon sau nuc, sau cabanosul de abanos, dar ăla e deja un produs gourmet.”

Mii de bucureşteni aflaţi în IKEA în acest weekend nu au dorit să comenteze, deoarece aveau gura plină cu până la 12 crenvurşti simultan.