Horia Vârlan a slăbit 16 kg în trei luni. Ce dietă a respectat

Horia Vârlan a slăbit 16 kg în trei luni. Ce dietă a respectat
Ce l-a determinat pe juratul de la „Mama mea găteşte mai bine” (Prima TV) să înceapă dieta? "Un bucătar care ţine dietă e ori bolnav, ori foarte ambiţios. Eu am 126 kg şi sunt perfect sănătos", spunea Horia Vîrlan, în urmă cu 5 ani. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat. „În toamna anului trecut, mergând la sală, am exagerat cu efortul şi mi s-a făcut rău. Am ajuns la spital, cu pulsul 220. Am descoperit că am o problemă la inimă, o aritmie mai nenorocită, un fel de tahicardie. Mi s-a spus că trebuie să mai slăbesc”, mărturiseşte Horia Vîrlan. A renunţat la  zahăr, paste făinoase, alcool, unt, smântână, şuncă, slănină şi alte grăsimi, nu a mai mâncat după ora 19.30 şi a fost mult mai atent la combinarea alimentelor în farfurie, scrie un . „Niciodată nu mănânc carne cu pâine, nici pâine cu lapte sau cu brânzeturi. Cunosc toate regulile de alimentaţie sănătoasă, mai greu e să reduc porţiile. Dacă îmi place ceva, parcă nu mă pot opri”, spune acesta. Dar şi-a impus şi asta, mănâncă mai puţin, de 4 ori pe zi şi face mult sport. Rezultatele nu au întârziat să apară. În 2-3 luni, a pierdut 16 kg, pe care „le vede” în primul rând pe cureaua de la pantaloni.