Hipsterii de la Electric Castle i-au certat pe ţăranii din Bonţida că nu cresc roşii destul de bio

Hipsterii de la Electric Castle i-au certat pe ţăranii din Bonţida că nu cresc roşii destul de bio

Probleme la Electric Castle. Mai multe grupuri de hipsteri agresivi, care păreau şi vegani, au agasat câţiva ţărani din sat, acuzându-i că roşiile lor nu sunt suficient de bio. Unul din hipsteri susţine că roşiile nici nu arată suficient de bine ca să fie puse pe Instagram.

“Eu pentru ce am dat 800 lei pe abonament? Să văd roşii cu ţugui? Alea sunt clar modificate genetic, am citit în mai multe site-uri de vegani! Uite, bă, aşa trebuie să arate o roşie!”, a izbucnit un hipster, care le arăta ţăranilor poze cu roşii pe iPhone-ul lui.

Alţi hipsteri au ce au cu ouăle şi acuză ţăranii că le dau găinilor porumb de la Monsanto: “Suntem otrăviţi de propriii noştri ţărani. Şi de ce au PET-uri? Să aibă ulcioare de porumb!”, spun hipsterii, însă ţăranii se dezvinovăţesc: “Noi am vrea să avem ulcioare, dar berea se vinde la PET la noi la chioşc, nu la ulcior”, spune Petre, din Bonţida.

Tanti Lenuţa, o biată ţărancă din Bonţida, susţine că Electric Castle e un blestem. Acum hipsterii veniţi la festival o urmăresc toată ziua, să vadă dacă nu cumva pune azotat de amoniu pe roşii: “Nici pe vremea horthyştilor n-a fost atât de certată. Doamne feri!”