FOCUS ON: Ochi de caprioara

FOCUS ON: Ochi de caprioara

Daca privesti oamenii direct in ochi, nici macar nu vor observa ce porti. Stiu, acesta nu este neaparat un lucru pozitiv, mai ales dupa ce petreci o ora asortindu-ti tinuta pina la cele mai mici detalii. Dar, pe de alta parte, este flatant sa stii ca ochii tai pot sa hipnotize­ze, mai ales daca le creezi un cadru perfect ca sa straluceasca.

Pentru a imita privirea galesa si profunda a unei caprioare, alege pentru machiajul pleoapelor nuantele maronii, de la caramel pina la brun inchis. Joaca-te cu aceste tonuri pentru a-ti inchide putin nuanta naturala a pleoapelor, iar daca iti doresti un look dramatic, incearca smokey eyes in nuante pamintii – te vor avantaja indiferent de culoarea irisului tau.

De obicei, coditele sint apanajul ochilor de pisica, insa daca le dese­nezi in asa fel incit sa ajute ochii sa para mai mari si sa le ofere un aspect migdalat, vei obtine acea privire mirata pe care o au doar caprioarele.

Accentueaza-ti pleoapele cu un creion khol negru ca noaptea si estompeaza conturul ochilor cu ajutorul degetelor. Ideal ar fi ca dunga de la baza pleoapei sa fie suficient de discreta incit sa simuleze umbra unor gene stufoase.

Apoi foloseste un mascara ce sporeste volumul genelor si aplica-l cu miscari in zigzag care sa porneasca din coltul intern al ochilor catre coltul exterior, pentru a obtine un efect dramatic.

Lavinia Gogu
Foto: Imaxtree