Fii maestru in sarutul frantuzesc

Fii maestru in sarutul frantuzesc

Arata-i calea

Nu te grabi. De fapt, la inceput nici nu e musai s-o saruti. Stimuleaza-i zonele erogene secundare, folosindu-ti mainile ca sa-i atingi suav gatul, linia fetei ori parul. Asta va prelungi placerea.

Creeaza atmosfera
Saruturile fierbinti incep lent si cresc in intensitate. Incepe prin a-i saruta delicat buza inferioara. Cand faci asta, ea poate respira mai usor, ceea ce inseamna ca poate controla sarutul. Cand simti ca emotiile ei devin mai intense, atinge-i usor varful limbii cu varful limbii tale. Aceasta zona are mai multe terminatii nervoase decat aproape orice alta parte a corpului.

Implica-te 100%
Pe masura ce sarutul devine mai intens, fa un pas spre ea astfel incat sa-ti atinga spatele si sa te traga mai aproape. Ca sa incingi si mai mult atmosfera, deschide-ti gura mai mult si las-o sa-si vare mai mult limba. Treptat, adauga miscari ale limbii la fel de delicate, dar mai rapide. Nu uita de cealalta abilitate a gurii tale: fa-i complimente. Poti prelungi ori intensifica sarutul, daca faci pauze ca sa-i soptesti cuvinte frumoase in ureche, dupa care poti continua cu saruturile pe gat.

Foto: Shutterstock