Femeia gemeni în pat și în relații serioase

Femeia gemeni în pat și în relații serioase

Femeia gemeni nu este o singură femeie, ci două, trei, sua chiar mai multe personalități într-un singur corp. Unii oameni pot spune că femeia gemeni este prea mult pentru ei, dar aceia care o acceptă cu firea ei duală, se vor bucura și de toate beneficiile unei relații cu o femeie complexă.

Femeia gemeni: Caracteristici generale

O adevărată Dr Jekyl și Doamna Hyde (referire la personajul unei cărți celebre, care suferea de dublă personalitate), femeia gemeni este caracterizată de schimbări bruște de stare, inteligență și versatilitate, presărate cu sarcasm și mici răutăți care o fac delicioasă, sau periculoasă, după caz.

Capabilă să susțină aproape orice conversație, pe orice subiect, de la politică la astrofizică și religii demult uitate, femeia gemeni este o enciclopedie de informații interesante.

Captivantă și intrigantă, femeia gemeni surprinde adesea cu cunoștințele ei avansate și conversația cu ea nu este niciodată plictisitoare, ceea ce o face o adevărată atracție la petreceri și evenimente mondene.

Din păcate, așa cum este ea schimbătoare și sucită, tot la fel de mult iubește schimbarea perpetuă în jurul ei, dacă nu ții pasul cu femeia gemeni, ea s-ar putea plictisi repede.

Femeia gemeni: Compatibilități

Balanță – această combinație, dintre femeia gemeni și un partener din balanță pare să fie un parteneriat ideal. Cele două semne sunt pasionate de sporturi intelectuale, iubesc discuțiile captivante, sunt sociabili și comunicativi. În plus, ambele zodii știu să se distreze și nu devin geloase atunci când partenerul flirtează cu toată lumea pentru că la fel fac și ei, la rândul lor.

Vărsător – o relație între femeia gemeni și un vărsător poate fi plină de surprize, dar cele două zodii sunt compatibile. Ambii parteneri iubesc schimbarea, sunt comunicativi și adoră să meargă la tot felul de evenimente mondente împreună.

Berbec – compatibilitatea dintre femeia gemeni și bărbatul berbec este bazată pe energie și schimb de forțe. Ambii parteneri sunt activi, inteligenți și iubesc adrenalina. La fel, atât berbecii, cât și gemenii se înțeleg foarte bine când vine vorba de plictiseală, deoarece nici unul nu suportă să facă același lucru prea mult timp.

Femeia gemeni în pat

Femeia gemeni în pat este foarte versatilă și sexul pentru ea înseamnă mia mult decât exerciții fizice. Femeia gemeni face dragoste cu mintea, nu doar cu corpul și nimic nu o încântă mai tare decât vânătoarea, indiferent dacă este pradă sau vânător.

Femeia gemeni vrea ca sexul să fie o experiență completă și complexă, cu stimularea tuturor simțurilor. Amantul perfect pentru femeia gemeni este cel care îi gâdilă mintea și îi excită simțurile, cu ajutorul imaginației.

Femeia gemeni vrea să experimenteze lucruri noi și folosește des jucării sexuale, deci bărbații pudici și conservatori nu au ce căuta în dormitorul ei.

Femeia gemeni: Zone erogene

Cea mai mare și ușor de găsit zonă erogenă a femeii gemeni este creierul ei. Dacă îi gâdili mintea, femeia gemeni se deschide și către alte experiențe, iar pentru ea, stimularea mentală prin jocuri sexuale și întârzierea actului în sine o ridică în al nouălea cer.

Femeia gemeni în pat și în dragoste este un amestec intrigant de contraste, o fire schimbătoare, o minte ageră și creativitate cât cuprinde. Dacă îi faci față, femeia gemeni te va face foarte fericit.