Excelenta in hairstyling la Artist Salon

Excelenta in hairstyling la Artist Salon

Creativitatea, tehnica desavarsita si noutatea sunt cele trei coordonate ale reusitei iar Artist Salon este si o pepiniera pentru noi stilisti. Lucian Busuioc doreste sa dezvolte partea de educatie, sa gaseasca si sa formeze noi profesionisti in bransa.

„Salonul se bucura de un start excelent. Ma bazez foarte mult pe echipa mea. Am incredere in sprijinul colegilor mei pentru a putea crea, munci si gandi limpede” sustine Lucian Busuioc.

Anul 2012 s-a dovedit anul reusitei pentru acesta. A reusit sa castige trei premii internationale – medalia de argint la sectiunea culoare si premiul publicului in cadrul Wella International Trend Vision Award, dar si marele premiu la SP Men Style Code Competition. „Castigarea People’s Choice valoreaza cat o medalie de aur” spune hair designer-ul.

Lucian isi doreste sa-si creasca noua afacere, dar si sa isi perfectioneze tehnica si sa isi foloseasca creativitatea in interpretarea noilor trenduri, care mizeaza pe foarte multa culoare si elemente de noutate. „2013 inseamna multa culoare, ruperi de ritm forme grafice, forme pline, undercut. Pe scurt, provocare pe toata linia” spune Lucian.

Lucian Busuioc are o experienta de zece ani in hairstyling. Acesta face parte din echipa Wella Winners din 2006. A participat la foarte multe seminarii internationale de specializare in Londra, Paris, Berlin sau Roma.