Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!
Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment. Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, are 14 ani si se transforma intr-o domnisoara din cale afara de frumoasa. Tanara a urcat seara trecuta pe scena in cadrul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, la invitatia celebrului hairstylist si trainer international Franck Perez. Franck Perez, sosit direct de la Paris, a oferit invitatilor un show Moroccanoil de coafura intitulat Life is a Red Carpet Show. Printre modelele acestuia s-a aflat si Eva, fiica cunoscutei prezentatoare de stiri de la Antena 1, Andreea Berecleanu. Fiica Andreei Berecleanu a purtat o rochie rosie feminina si foarte eleganta, iar Franck Perez i-a realizat o coafura naturala, cu bucle lejere. Eva a fost intens aplaudata de cei peste 300 de invitati, printre care s-au numarat si celebra ei mama, Andreea Berecleanu, dar si fratiorul ei, Petru. Eva Zaharescu, Andreea Berecleanu si Petru Zaharescu Cel mai bun hairstylist din Romania este un proiect initat de Cristi Pascu si este deschis participarii tuturor hairstylistilor talentati din tara. Prima editie a competitiei a avut sprijinul Top Line si Moroccanoil, al revistei Unica, precum si al agentiei de Celebrity PR, ADPM PR.