Emoţii pentru videochatistele de mâine. În câteva săptămâni încep înscrierile la ASE

 Educaţia românească produce valori pe bandă, lucru confirmat recent de supremaţia României în materie de videochat. Ca în fiecare an, ASE-ul, liderul naţional şi implicit mondial, este luat cu asalt de miile de tinere cu aspect fizic plăcut, care doresc să facă o carieră din plăcerea lor şi a altora, cu condiţia să aibă măcar un cont de Paypal.

Conducerea ASE s-a adaptat noilor cerinţe de pe piaţa muncii şi numărul de locuri la facultatea de videochat a fost triplat în ultimii ani. Pentru că 90% din absolvente oricum vor ajunge profesioniste în videochat, anul acesta aspectul fizic va avea 30% pondere din media finală de admitere, deci atenţie, fetelor!

Cei de la secretariat au primit ordine să fie mai atenţi la candidate, deci dacă te duci cu ciorapii rupţi la depunerea dosarului s-ar putea să fii depunctată. Cele mai ambiţioase se pot pregăti în particular cu profesori, care sunt întotdeauna mai mult decât dornici să ajute o tânără să intre cu picioarele desfăcute pe piaţa muncii.


Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe , din librăriile și sau din rețeaua .