#ELLEwhosnext: Ingrid Teodosiu

#ELLEwhosnext: Ingrid Teodosiu

Ingrid Teodosiu a aratat la Gala Universitatii de Arta si Design din Cluj o colectie cu totul speciala. Nu pentru ca era una destinata barbatilor, ci pentru ca era complet surprinzatoare. Piesele din “Inner Feelings”, albe si ornate cu delicate imprimeuri florale roz, sunt cu atat mai curajoase cu cat sunt complet opuse standardului vestimentatiei masculine de azi.

Deci, fara prea multe introduceri, faceti cunostinta cu Ingrid Teodosiu, masteranda UAD si totodata tanarul designer care s-a incumetat sa construiasca o astfel de colectie, care va fi in curand completata de una dedicata femeilor.

ELLE:Vorbeste-ne pe scurt despre proiectul tau.
Ingrid Teodosiu: In acest proiect am decis sa explorez ideea de echilibru. Personajele ravnesc necontenit dupa stare de echilibru, astfel incepand o cautare involuntara pentru jumatatea pierduta. Cele sapte ipostaze sunt sinteza etapelor premergatoare ultimei faze, sfarsitul vietii material, regasirea jumatatii.

ELLE: Care sunt, in viziunea ta, calitatile pe care ar trebui sa le aiba un produs fashion in zilele noastre?
I.T.: Pentru mine este un produs cu personalitate, care reuseste sa sintetizeze ideile si creativitatea unui concept concret, transformandu-se intr-un produs comercial veritabil, functional si confortabil.

ELLE:Ce te inspira azi?
I.T.: Diminetile amortite de toamna si “Acvariul” de Radu Stanca.

ELLE: La modul ideal, unde te vezi peste cinci ani?
I.T.: In propriul atelier.