DJ Silviu Andrei părăsește emisiunea “Xtra Night Show”

DJ Silviu Andrei părăsește emisiunea “Xtra Night Show”

Silviu Andrei era unul dintre cei mai vechi membri ai emisiunii “Xtra Night Show”, emisiune prezentată de Dan Capatos și difuzată pe Antena 1, însă din această toamnă DJ-ul nu va mai face parte din echipă.

Cu toată că se afla de 6 ani în platoul emisiunii și întreținea atmosfera cu muzică bună, dar și cu glume piperate, Dj Silviu Andrei a anunțat că se retrage din show-ul de noapte: “Dragilor, Noul sezon #XtraNightShow – Antena 1 din această toamnă va continua fără participarea mea. Au trecut 6 ani minunați alături de oameni senzaționali cu care am legat prietenii pentru tot restul vieții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați rămas măcar un minut cu ochii în televizor să vă uitați la emisiunea noastră seară de seară. Mulțumesc tuturor colegilor din echipa #XtraNightShow și în special lui Dan Capatos, omul care m-a pus în lumina reflectoarelor de televiziune și a crezut cel mai mult în mine. Vă iubesc, mult succes în continuare tuturor și să auzim de bine!” a scris Dj Silviu Andrei  pe pagina sa de Facebook.

Dan Capatos i-a scris în replică: Stai pe-aproape, suriorule! Și, mai ales, ține telefonul deschis…:)) S-ar putea ca “pauza de publicitate” să fie scurtă. Deocamdată, îți mulțumesc pentru tot! De foarte multe ori, ajutorul tău a fost esențial! .

Citește și – 

Sursă foto: Facebook