Cum să te îmbraci la o petrecere când e frig afară

Cum să te îmbraci la o petrecere când e frig afară

Indiferent că mergi la o nuntă, un botez sau la o petrecere oarecare, trebuie să arăți bine și când este frig afară. Vezi ce să porți și ce să eviți la astfel de evenimente.

Când trebuie să mergi la o petrecere în sezonul rece nu este deloc ușor să găsești ținuta potrivită. Dacă, însă, ții cont de câteva reguli, poți arăta foarte bine fără mult efort.

Când temperaturile au scăzut, evită rochiile fără bretele, care au un aer potrivit pentru vară, și alege rochii care îți acoperă decolteul. La fel de bine vei arăta și într-o rochie pe un singur umăr. Important este să nu expui foarte multă piele, pentru că îți va fi frig și va părea că nu știi să te adaptezi temperaturilor.

Culoarea este foarte importantă! Evită pastelurile și nuanțele estivale și alege rochii în culorile toamnei. Negru, gri, maro, auriu sunt nuanțe mult mai potrivite pentru petrecerile din sezonul rece.

Rochiile elegante, cu mâneci lungi, sunt foarte chic și feminine! Alege-le cu încredere, mai ales dacă urmează să faceți poze în aer liber. Te vei simți confortabil și vei arăta foarte bine!

Femeile sunt tentate să aleagă materiale subțiri când își aleg ținutele pentru petrecere, chiar dacă sunt în sezonul rece. Ține cont că poți arăta bine și în materiale mai groase. Important este să alegi modele potrivite siluetei tale. Catifeaua este un material perfect pentru toamnă-iarnă.

Și accesoriile trebuie alese cu grijă! Lasă bijuteriile fine și delicate și alege accesorii de sezon, cu detalii precum blană sau paiete.