Cum sa cureti energiile negative din casa ta si sa ridici vibratia

Cum sa cureti energiile negative din casa ta si sa ridici vibratia

Casele noastre sunt spatiul sacru in care ne retragem pentru a ne energiza. Insa, daca nu suntem atenti, ele se pot transforma intr-un loc cu energie negativa care, in loc sa ne creasca vibratia, ne storc si mai mult de energie.

Daca vrei ca in casa ta sa fie o vibratie buna, atunci ai nevoie de actiuni care sa creasca vibratiile: sa faci meditatii, sa asculti muzica de vibratie inalta, sa faci activitati care iti aduc bucurie – curatenie, gatit, gradinarit etc.

Curatarea energiilor negative dintr-o casa este la fel de importanta ca stergerea prafului. Cel putin o data pe saptamana este recomandat sa faci aceasta curatenie energetica.

Iata ce ai de facut!

  1. Arde pelin alb sau lemn sfant

Pentru purificarea spatiului foloseste lemn sfant sau pelin alb. Lasa fumul sa te inconjoare si pe tine, de la picioare spre cap. Apoi deschide o fereastra pentru ca fumul care iese pe geam sa ia cu el si energiile negative. Rosteste aceasta mantra: “Comand energiilor negative sa iasa din casa mea si Iubirea si Gratia Divina sa le ia locul”. Acelasi lucru il poti face si la birou.

Asigura-te ca deschis si usile de la dulapuri in timp ce faci acest lucru intrucat energiile negative se “ascund”. Tine toate lucrurile din casa in ordine.

  1. Aprinde betigase parfumate

Tamaia, santalul, iasomia, floarea soarelui, trandafirul ajuta la protectie si purificare. Aprinde betigase parfumate care vor ridica vibratia unui spatiu.

  1. Clopotei de vant

Clopoteii de vant pot fi pusi in toate spatiile, inclusiv in dulapuri si colturi pentru a rupe energia stagnanta. Comanda energiei negative sa iasa. De asemenea, mai poti suna din clopotei in toata casa sau sa bati din palme.

  1. CD-uri cu sunete vibrationale

Repetarea mantrei OM este o excelenta unealta pentru curatarea energiilor negative. Muzica spirituala ajuta si ea la ridicarea vibratiilor si curatarea energiilor joase.