Cum cucerești femeia scorpion

Cum cucerești femeia scorpion

Femeia scorpion este senzuală, inteligentă și chiar periculoasă, dacă apeși butoanele greșite. Vezi cum cucerești femeia scorpion, ce o definește și cum se comportă în relații și în așternut.

Totul despre femeia scorpion

Cea mai misterioasă și cea mai sexy femeie din zodiac, femeia scorpion este carismatică, exotică, misterioasă și poate fi, în funcție de starea de spirit, calmă ca marea dinaintea furtunii, sau zbuciumată și pătimașă.

Femeia scorpion nu trebuie subestimată, deoarece nu este o creatură timidă, neajutorată sau fragilă. Directă și foarte deșteaptă, femeia scorpion se prinde imediat dacă o iei peste picior, dacă încerci să te folosești de ea, sau dacă vrei să pui la cale un plan de cucerire.

Femeia scorpion se concentrează mereu pe problemlee fundamentale, ignorând aspectele minore ale vieții. Nu vei avea sorți de izbândă dacă încerci să fii vag și ambiguu cu femeia scorpion. Ea preferă lucrurile clare și simple, deși are preferințe pentru mistere, ocult și tot ce i se pare interesant și ciudat în viață.

Femeia scorpion vrea să înțeleagă totul despre tot ce o înconjoară și își formulează mereu întrebările astfel încât să obțină răspunsuri clare.

Intuitivă, puțin obsedată de control și câteodată chiar autodistructivă, femeia scorpion are un aer misterios și atractiv care îți dă impresia că intri într-o capcană mortală, dar care va însemna aventura vieții tale.

Femeia scorpion nu cunoaște frica și este încăpățânată când este convinsă că are dreptate. Dacă dă de greu, ea clipește, ridică capul sus și pornește mai departe, deoarece nu se lasă ușor înfrântă.

Dispusă să renunțe la multe pentur a-și atinge scopurile, femeia scorpion iubește secretele și nu își împărtășește ideile cu oricine îi iese în cale.

Cum cucerești femeia scorpion

Nici iadul nu este atât de rău ca o femeie scorpion cu inima frântă spune o vorbă din popor. Partea bună este că femeia scorpion nu este fragilă și delicată, ci puternică și independentă și nu se aruncă cu capul înainte în relații care nu merită efortul depus.

Sexy și foarte dezinvoltă, stăpână pe propriile forțe și foarte conștientă de senzualitatea ei, femeia scorpion joacă jocul iubirii după regulile clasice.

Deși pare mereu o enigmă pentru cei din jur și chiar pentru partenerii ei, femeia scorpion iubește cu toată inima o dată ce a fost cucerită.

Sentimentele femeii din zodia scorpion sunt ascunse adânc în sufletul ei și atunci când se îndrăgostește, o face complet și tulburător de intens.

Pasională și profundă, femeia scorpion nu trădează niciodată. Când s-a hotărât asupra unui partener, ea îl iubește pentru totdeauna și toată viața ei capătă sens datorită acelui om, pe care îl vede ca pe un sprijin, un partener de viață, un amant și un prieten apropiat.

Dacă femeia scorpion se îndrăgostește, ea îi va susține cariera, îl va ajuta când are probleme și îl va apăra cu ferocitate în fața altora.

Deși este foarte atractivă și atrage mulți bărbați în jurul ei ca admiratori, femeia scorpion este foarte fidelă și nu va ceda tentațiilor, chiar dacă îi face plăcere să primească atâta atenție din partea sexului opus.

Femeia scorpion în pat

Femeia scorpion este o adevărată zeiță a sexului și nu există bărbat care să nu o venereze în așternuturi. Pofta ei de joacă și senzualitatea ieșită din comun sunt printre principalele caracteristici ale zodiei.

Femeia scorpion este genul de om care aprinde o cameră plină cu oameni dintr-o simplă privire focoasă și carisma ei formează un fel de aură sexy care vălurește în jurul ei când merge pe stradă.

Dacă ai ajuns în pat cu femeia scorpion, fii sigur că vei face față provocării, deoarece ea preferă bărbații foarte potenți, siguri pe ei, care știu să o satisfacă în multe feluri, fără să fie plictisitori în pat.

Femeia scorpion are multe fațete și poate fi foarte complexă și greu de stăpânit. Dar tocmai asta nu înțeleg oamenii despre femeia scorpion, că nu trebuie îmblânzită, ci convinsă că iubirea este și pură și curată și că cineva poate avea grijă de ea necondiționat.

Sursa : Shutterstock