Cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul telefonului blocat

Cum asculți muzică de pe YouTube cu ecranul telefonului blocat

Utilizatorii au un nou motiv de bucurie. Dacă ai un dispozitiv cu sistemul de operare de la Google, acum poți să asculți muzica de pe YouTube cu ecranul blocat, totul datorită unei aplicații gratuite.

Deși YouTube este o platformă pentru conținut video care oferă o varietate enormă de videoclipuri, foarte mulți utilizatori o folosesc pentru a asculta muzica preferată. Chiar dacă nu găsești melodia pe care o cauți în cadrul aplicațiilor de streaming muzical, precum Spotify, sunt șanse destul de mari ca YouTube să-ți îndeplinească dorința.

În mod frustrant, nu poți asculta muzica de pe cu ecranul telefonului blocat. Acest lucru nu doar că îți consumă bateria, dar face experiența una destul de incomodă, fiind aproape imposibil să bagi telefonul în buzunar fără să apeși pe câteva comenzi.

Acum, aplicația „Black Screen for Life”, pentru Android, vine să salveze situația. Aplicația gratuită îți închide ecranul dispozitivului cu ajutorul senzorului de proximitate. Când acesta este blocat, dispayul se va dezactiva. Asta înseamnă că atunci când vei bloca telefonul, muzica tot se va opri. Tot ce trebuie să faci este să acoperi senzorul de proximitate, care este situat în partea de sus a telefonului. De asemenea, funcționează dacă pui dispozitivul cu ecranul în jos, sau îl bagi în buzunar. Nu este cea mai plăcută metodă, dar funcționează.

Aplicația oferă o metodă sigură, fără să fie nevoie să-ți rootezi dispozitivul Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play, iar în videoclipul de mai jos puteți vedea exact cum funcționează aplicația „Black Screen for Life”.