Comunitatea romă se delimitează de Florin Salam, după ce a cântat la nunta aia de interlopi de la Snagov

Comunitatea romă se delimitează de Florin Salam, după ce a cântat la nunta aia de interlopi de la Snagov

Tot mai multe persoane din comunitatea romă au decis să boicoteze artistul Florin Salam, care a acceptat să cânte la o dezgustătoare nuntă de penali PSD de la Snagov. “Şi noi mai ciordim din când în când, dar mai cu obraz, nu ca ăstia de la PSD, care fură direct din bugetul statului”, declară un lider rom.

“Am auzit din presă. Am pornit clipul, se auzea Florin. Ne-am rugat să fie o înregistrare, ceva. Dar nu. L-am văzut pe ring, cânta chiar el şi lângă el dansa Codrin Ştefănescu. Am vomitat amândoi, instantaneu”, spun Don Genove şi Şuşanu, cărora nu le vine să creadă că au cântat cu un asemenea şarpe, care trădează toţi iubitorii de manele şi cântă la nunta unui pui de hoţ pesedist.

Clanul Cămătarilor din Buzău a decis să nu-l mai cheme pe Salam la nunta nepotului bulibaşei, Beamveu, cu Laryssa, iar Sorinel Puştiu i-a respins lui Salam un apel. Cel mai grav e că Prinţesa de Aur i-a dat block pe Facebook şi nu mai răspunde nici pe Whatsapp, în condiţiile în care sâmbăta asta trebuiau să cânte împreună la altă nuntă.