Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Cinci soluții eficiente pentru mini-bucătării

Cinci soluții eficiente pentru mini-bucătării

Spatiile mici reprezinta o problema cu care ne confruntam in multe apartamente.Dintre acestea, cele care ridica cele mai multe probleme de amenajare si functionare sunt mini-bucatariile. In acest articol am facut un rezumat al celor mai des intalnite probleme cu care ne confruntam in astfel de bucatarii si va prezentam o solutie pentru fiecare in parte. Nancy MitchellProblema nr.1: Nu ai spatiu pentru servit masaInserarea unei mese cu scaune intr-o bucatarie mica este o provocare.

Iata cum intr-o mini-bucatarie din Brooklyn, Akira a reusit sa amenajeze un loc de luat masa folosind un dulap pe care l-a cumparat de la un furnizor de mobila, peste care a montat un blat de bucatarie din material acrilic.

Impreuna cu doua scaune de bar, zona functioneaza atat ca loc pentru servit masa, cat si pentru o discutie cu prietenii in timp ce ea gateste.Nancy MitchellProblema nr.

2: Nu ai suficient blat de lucruIntr-o mini-bucatarie, odata ce ai pus electrocasnicele risti sa nu mai ai aproape nicio bucata de blat de lucru.

Pentru aceasta avem mai multe solutii.

In primul rand, puteti sa achizitionati module de blat care au fost configurate sa poata sta deasupra chiuvetei sau a aragazului.

O alta solutie este aceea de a achizitiona un carucior de servit sau un dulap pe roti.

In cazul acestui apartament din Manhattan, noua zona de lucru ajuta la definirea spatiului alocat bucatariei.Maria of Dr.

LivinghomeProblema nr.

3: Unde pui toate oalele si cratiteleSa aloci spatiu pentru oale si cratite atunci cand nu ai foarte mult la dispozitie se poate dovedi un demers sortit esecului.

Acestea sunt greu de pus unele peste altele si sunt destul de late, astfel ca nu incap in dulapurile suspendate.

In bucataria Mariei, unde un frigider si masina de spalat vase ocupa mare parte din zona inferioara, alocata dulapurilor adanci, s-a decis agatarea recipientelor pe perete, la vedere.

Sunt usor accesibile si stau impreuna cu celelalte ustensile pentru gatit.Samara ViseProblema nr.

4: Nu avem sertareO bucatarie in care nu poti sa pui sertare este un adevarat chin.

Unde pui tacamurile si celelalte ustensile? Solutia poate fi inserarea unui mini-dulap cu sertare, pe roti ce poate fi usor de mutat, dar, daca spatiul nu va permite, atunci nu va ramane decat montarea unei sine cu recipiente de diferite dimensiuni.Sandra Problema nr.

5: Mai multe posibilitati de depozitare, dar fara dezordineFoarte multe solutii de depozitare, precum rafturile si sinele cu recipiente, implica pastrarea obiectelor la vedere.

Ce facem daca nu-ti place dezordinea sau daca bucataria este deschisa spre restul apartamentului si nu vrei sa vezi oalele in fiecare zi? Sandra a ales pentru apartamentul ei din Toronto sa depoziteze diverse in cutii asezate pe dulapurile suspendate.

Cutiile albe se potrivesc de minune cu peretii si dulapurile ei albe (daca ii ai colorati alegeti o nuanta care sa se potriveasca), iar etichetele sunt de ajutor pentru a-ti reaminti ce ai pus inauntru..