Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Cele mai importante telefoane care se vor lansa în 2019. De la Apple la Samsung şi Huawei

Cele mai importante telefoane care se vor lansa în 2019. De la Apple la Samsung şi Huawei

La finalul lui 2018, atunci când tragem linie şi ne uităm în spate la anul care tocmai a trecut, realizăm că, cel puţin în ceea ce priveşte smartphone-urile, acesta a fost unul bun.

Samsung, Apple, Huawei, OnePlus sau Motorola ne-au adus modele mai mult sau mai puţin accesibile, care au venit cu funcţii noi, gândite pentru a ne face viaţa mai uşoară.

Ceea ce înseamnă că 2019 ar trebui să fie un an cel puţin la fel de bun ca precedentul, într-o industrie în care nu există timp de pauză sau momente de respiro.

Dintre numele mari, prima lansare îi va aparţine lui Samsung, care va debuta următorul vârf de gamă, Galaxy S10, în cadrul conferinţei de tehnologie MWC, care se va desfăşura la Barcelona în februarie.

Sud-coreenii vor veni, cel mai probabil, cu un design nou, care nu va ma semăna cu ce am văzut pe ultimele două modele flagship din gama S, S8 şi S9.

Anunţat cu surle şi trâmbiţe în luna noiembrie, ecranul cu decupaj pentru camera foto ar trebui să debuteze pe noul telefon.

Un lucru este cert, fanii seriei Galaxy S sunt foarte mulţi, iar aceştia vor aştepta cu nerăbdare marele moment.

Pe lângă noul display, Samsung ar putea introduce pe noul vârf de gamă şi un ansamblu foto de patru camere, pe spate, care a debutat pe modelul Galaxy A9 mai mult ca un test de piaţă.

Pe scurt, Sasmung a „încercat” apa cu picioruil, pentru a vedea dacă este viabil să folosească un astfel de sistem pe telefoanele sale mai performante şi mai scumpe.

Primăvara chineză A doua mare lansare a lui 2019 va fi dată, cel mai probabil, de un nou vârf de gamă de la Huawei.

Dacă este să ne uităm pe schema de lansări de anul trecut, chinezii vor pregăti smartphone-ul următor din gama P în lunile martie-aprilile.

În ceea ce priveşte numele, însă, nu există destule informaţii sau zvonuri pentru ca presupunerea să fie pertinentă.

Putem doar încerca să ghicim şi să mizăm pe faptul că noul flagship Huawei se va numi P30 Pro.

La capitolul noutăţi, P30 Pro va include şi el un ecran cu decupaj pentru camera foto, pentru prima dată în istoria companiei, mutare ce a fost văzută de mulţi ca o încercare de a-i copia pe vecinii sud-coreeni de la Samsung.

Un lucru şi mai interesant este dat de faptul că Huawei, spre deosebire de Samsung, a lansat deja astfel de modele, ce-i drept telefoane cu performanţe mai slabe, care nu fac parte din categoria premium.

Pe lângă noul display, este de aşteptat ca P30 Pro să vină cu patru camere foto pe spate, ajutate serios de inteligenţa artificială prin post-procesare, lucru cu care ne-am obişnuit la modelele lansate în 2018.

Desigur, după P30 Pro, Huawei va lansa şi Mate 30, undeva spre finalul lunii septembrie, dacă va fi să respecte tradiţia de până acum.

Acest calendar de lansări este similar cu cel al Samsung, pentru seriile Galaxy S şi Galaxy Note, care se lansează şi el, de regulă , la finalul verii.

Şi, că tot am adus vorba de telefoanele destinate gamei de business, este foarte interesant ce se va întâmpla aici cu rivalitatea asiatică dintre Samsung şi Huawei.

Dacă în acest an, Samsung a produs, poate, cel mai bun telefon al lui 2018, Samsung Galaxy Note 9, Huawei Mate 20 Pro a venit cu câteva funcţii deloc de neglijat, cum a fost încărcarea wireless de la un telefon la altul, sau funcţia ultra-rapidă de încărcare pe fir, împreună cu o baterie extrem de ofertantă, de 4200 de miliamperi.

Apple rămâne o preferinţă de top Dacă Samsung şi Huawei ocupă cele mai importante poziţii pe piaţa telefoanelor care folosesc ca sistem de operare Android, acum să ne îndreptăm atenţia şi către Statele Unite ale Americii, acolo unde Apple intră în joc destul de târziu, la fel ca în fiecare an, la mijlocul lunii septembrie.

Aşa cum ne-a obişnuit, gigantul cu sediul în Cupertino, California, joacă după prorpiile reguli şi lansează toată gama în cadrul aceluiaşi eveniment propriu, găzduit la Amfiteatrul Steve Jobs din complexul Apple Park.

Gama de iPhone-uri care se va lansa în acest an va reprezenta un alt pas mare înainte pentru Apple, având în vedere că aşa-numitul „an de respiro” a trecut.

Este bine-cunoscută strategia companiei americane, aceea de a lansa un telefon revoluţionar, urmat, anul următor, de o variantă reiterată a acestuia, care să dispună de componente ceva mai bune.

Exact acesta a fost cazul la iPhone X şi iPhone XS, flagship-ul lansat în acest an.

La fel ca în anii precedenţi, Apple este o companie foarte secretoasă, iar nimeni nu ştie la ce ne-am putea aştepta în acest an, experţii reuşind doar să speculeze anumite zvonuri.

Dacă ar fi să ne luăm după acestea, noile iPhone-uri care se vor lansa în acest an vor dispune de un şasiu ceva mai subţire şi de un display care ar putea renunţa la celebrul „breton” prezent la ultimele două modele de top lansate.

2X OnePlus Şi, dacă tot am vorbit despre toţi marii jucători de pe piaţa de smartphone-uri şi ce ne pregătesc ei pentru 2019, este timpul să trecem şi la OnePlus, companie care nu mai poate fi ignorata şi care a produs unul dintre cele mai aclamate modele ale anului 2018, şi anume OnePlus 6T.

Indiferent pe cine vei întreba, mai ales dacă sunt fani ai sistemului de operare Android, toată.