Ce trebuie sa faci in casa ta daca vrei sa ai bani

Ce trebuie sa faci in casa ta daca vrei sa ai bani

Vrei bani? Cu siguranta raspunsul este da! Afla atunci ca ar trebui sa faci in casa ta un lucru simplu si banii vor incepe sa vina la tine.

Multe plante de interior sunt considerate plante care aduc prosperitatea si norocul, pe langa faptul ca filtreaza aerul si-l curata de compusii organici volatili: busuiocul, iasomia, lamaiul, salvia, levantica, trandafirul, orhideea si rozmarinul.

Potrivit specialistilor Feng Shui, mai exista o planta pe care ar trebui sa o aduci in casa ta daca vrei sa ai bani. Numele ei stiintific este Scindapsus aureus, insa toti oamenii o cunosc sub numele de PLANTA BANILOR.

Planta este nativa din sud-estul Asiei si Noua Guinee, face parte din familia Araceae si are peste 100 de “rude”. Ea a primit denumirea de planta banilor datorita formei frunzelor sale, care seamana cu o moneda.

Unde sa pui planta banilor

Specialistii Feng Shui recomanda sa pui cate o planta a banilor langa fiecare computer, televizor sau router WiFi. Daca pui o planta a banlior in fiecare colt vei reduce anxietatea si stresul si, in plus, vei evita certurile si tulburarile de somn. Mai mult, cu o astfel de planta in casa, vei creste fluxul de oxigen.

Alte credinte despre planta banilor

O credinta populara spune ca nu este bine sa dai lastari din planta banilor, caci iti dai prosperitatea. Iar pentru a-ti merge bine este indicat sa cumperi planta sau sa iei lastari fara stirea proprietarului.

Sursa: simplecapacity.com

Foto: