Ce penibil! Un bărbat îşi minte soţia că merge la bere cu amicii, dar se duce să vâneze pokemoni

Ce penibil! Un bărbat îşi minte soţia că merge la bere cu amicii, dar se duce să vâneze pokemoni

Abia s-a lansat de câteva zile în România și Pokémon Go scoate deja ce e mai rău din anumiți bărbați (dacă putem să le mai spunem așa). Un caz penibil îl reprezintă bucureșteanul Geo Lemandroi, care își minte soția că iese la bere cu prietenii, când el de fapt aleargă ca idiotul după pokemoni toată noaptea.

”Acest bărbat penibil este o nouă dovadă a faptului că prostia nu trebuie niciodată subestimată”, apreciază reputatul Decebal Popescu. ”Înțeleg că își minte soția, toți o facem, dar când scopul este să te plimbi toată noaptea cu telefonul în mână, ca să prinzi niște mizerii într-un joc, înseamnă că aveam de-a face cu un caz patologic. Bea, bă, o bere cu prietenii, nu alerga ca prostul după pokemoni, ce dracu’!”

Avertizată de unul dintre deja foștii prieteni ai idiotului, soția lui Geo Lemandroi s-a arătat extrem de deranjată de situație. ”Nici dacă m-ar fi anunțat că e gay nu m-aș fi simțit atât de umilită”, a spus aceasta. ”Pot să înțeleg că a dat de vreun Adonis și că nu-i mai place de mine, dar să prefere să vâneze pokemoni în loc să stea cu mine, așa ceva nu pot acepta. Mâine, la prima oră, bag divorț, nu pot să rămân alături de idiotul ăsta!”