Ce înseamnă dacă ai nas borcănat

Ce înseamnă dacă ai nas borcănat

Un nas borcănat este acel nas care este mic, îndesat și cărnos la vârf.  Posesorii unui astfel de nas au o inimă mare și sunt foarte empatici.

Au dorință de a reuși, muncesc pentru a-și atinge scopul și au putere de muncă. Își vor urma visurile și ambițiile cu o mare determinare.

Pentru oamenii cu nas borcănat succesul personal este pe primul loc urmat de sănătatea lor. Se vor îngriji de sănătatea lor fizică și mintală mai mult decât o fac mulți. Chiar și locul lor de muncă trebuie să fie confortabil,  să le aducă fericire și să îi facă să se simtă în largul lor.

Dragostea de bani este mai mare decât dragostea pentru partenerul de viață. Succesul și averea sunt ținte de la care nu se abat. Banii sunt motivația principală a vieții lor, motorul care îi pune în mișcare. Persoanele cu nasul borcănat vor găsi chiar o plăcere în a strânge bani. Banii din buzunarele lor nu vor fi folosiți doar pentru a-și satisface nevoile și dorințele proprii ci și pentru a-i ajuta pe cei ce au nevoie. Să nu uităm că aceste persoane au inimă mare.

În fața situațiilor ce necesită curaj vor bate în retragere. Încredererea în sine le lipsește total, nu sunt cei mai optimiști și curajoși.