Ce căciuli şi pălării ţi se potrivesc, în funcţie de lungimea părului

Ce căciuli şi pălării ţi se potrivesc, în funcţie de lungimea părului

În sezonul rece, trebuie să apelezi la căciuli şi pălării ca să supravieţuieşti frigului. Vezi ce modele ţi se potrivesc, în funcţie de lungimea părului.

Păr lung, în scări

O astfel de coafură se potriveşte perfect cu o pălărie mare, cu boruri lăsate.Un astfel de accesoriu va da oricărei ţinute un aer chic, aşa că poartă-l cu încredere atât la ţinute elegante, cât şi la unele casual.

Bob drept

Daca ai parul tuns bob drept, cel mai bine îţi stă cu pălărie melon. Faţa ta va avea, astfel, un echilibru, iar combinaţia îţi va da un aer cool. Poţi purta acest accesoriu tot anul, dar iarna nu doar va arăta bine, ci te va proteja şi de frig.

Păr lung şi drept

Fesul este cea mai bună alegere dacă ai păr lung şi drept. Acest accesoriu nu este potrivit pentru părul scurt, pentru că va părea prea mare pentru faţa ta. Părul mediu şi lung ajută la crearea unui echilibru. Dacă vrei să ieşi în evidenţă, poartă fesul la ţinute elegante. Vei avea un aer foarte cool!

Păr scurt şi mediu

Pălăria stil clopot este perfectă pentru părul scurt şi mediu. Dacă vrei să ai un aer de divă a anilor 20, poart-o într-o parte. Acest accesoriu are un aer preţios, aşa că este indicat să îl porţi la ţinute elegante. Un palton şi o rochie sunt piesele perfecte pentru pălăria clopot.

Bob lung

Dacă eşti tunsă bob lung, ţi se potriveşte cel mai bine basca, pe care ar trebui să o porţi uşor pe ochi. Îţi va da un aer cool şi tineresc. Poart-o atât la ţinute casual, cât şi la ţinute elegante.

Păr scurt

Părul foarte scurt se potriveşte cel mai bine cu beretă. Poart-o la ţinute elegante, inspirate din moda franţuzească. Vei arăta extrem de chic!