Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Câteva modificări simple, dar de mare efect, pentru locuința ta închiriată, de care proprietarul nu trebuie să știe

Câteva modificări simple, dar de mare efect, pentru locuința ta închiriată, de care proprietarul nu trebuie să știe

Chirie avantajoasa, zona buna, insa interiorul nu este chiar pe placul tau, iar proprietarul pare atasat de aerul un pic prea retro sau de-a dreptul insipid al locuintei tale inchiriate?Homebunch.comNicio problema, cu cateva interventii minore, care nu vor lasa urme atunci cand vei pleca si pentru care nu ai nevoie de ajutorul unui specialist, iti poti tranforma domiciliul temporar intr-un camin plin de personalitate.

Nu-ti face griji, ramane intre noi.

PinterestPovestea Cenusaresei, cu podeaua in rolul principalGresia din baie a vazut si zile mai bune? Poti imbunatati radical aspectul podelei, si al intregii incaperi, cu dale de vinil autoadeziv.

Este important ca suprafata pe care se aplica sa fie plana, fara denivelari.FestivalsalsacaliEste o solutie ieftina care se potriveste la fel de bine si in alte incaperi.

La plecare nu trebuie decat sa le dezlipesti.

S-ar putea sa ai nevoie de un uscator de par pentru a inmuia adezivul.

Nu este recomandat ca dalele sa se monteze peste linoleum.PinterestChris PerezDaca vorbim de o mocheta fada, o poti inviora asezand mai multe covorase prin camera.Jessie Bennett via The EverygirlSau o poti scoate din peisaj dintr-o singura miscare, cu un covor mai mare.Homebunch.comMici detalii de mare impactTrecerea de la anost la spectaculos poate sta in lucrurile marunte.

Inlocuieste manerele banale cu unele cu adevarat deosebite.

Ai grija sa aiba aceleasi dimensiuni ca cele vechi.House of HenpenNu uita sa le pastrezi pe cele originale, impreuna cu toate suruburile lor, pentru a le monta la loc in ziua mutarii.

House of HenpenCe mai poti sa ascunzi, de ce poti sa scapiNu-ti place nici lustra? Daca nu poti scapa de ea, o poti ascunde, pur si simplu, cu un abajur.

PinterestOri o poti camufla cu stickere speciale pentru perete.Architectural DigestO perdea de dus eleganta te scapa de privelistea cazii vechi.PinterestFunctioneaza si in cazul usilor dusului.PinterestElizabeth BackupCe faci cu peretii anosti, cu vopseaua sarita, cand zugravitul nu este o optiune? Da frau liber gustului tau pentru arta si vei distrage atentia de la ei.

PinterestLindsay Hair InteriorsFoloseste o banda adeziva dubla sau un sistem de tip arici special pentru tablori.PinterestVesela ta frumoasa sta ascunsa dupa usile mai putin aspectuoase ale dulapului din bucatarie? Atunci scoate usile (depoziteaza-le in siguranta) si permite ca vasele tale sa fie admirate in voie.O alegere care te motiveaza sa pastezi totul curat si ordonat..