Căștile AirPod pentru iPhone 7 pot fi cumpărate și individual

Căștile AirPod pentru iPhone 7 pot fi cumpărate și individual

Decizia Apple de a renunța la mufa pentru căști de pe noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus a dat naștere la o suită de probleme existențiale pentru fanii iOS. Una dintre ele e foarte previzibilă: ce poți face dacă pierzi o singură cască AirPod?

Adevărul e că nu pare că trebuie să depui eforturi supraomenești pentru a-ți pierde . Singura problemă ar fi că o pereche va costa 159 de dolari, așadar, ar fi destul de neplăcut să dai această sumă ori de câte ori o cască dispare misterios.

Vestea bună ar fi că Apple a confirmat pentru că va comercializa căștile și individual, prin canale de servicii obișnuite. Deocamdată, nu știm prețul, dar putem presupune că ar reprezenta jumătate din suma totală, sau, în orice caz, nu mai mult de 55 de dolari. Oricum ar fi, tot ni se pare că prețul e piperat, dar măcar există alternativa de a achiziționa o singură cască.

Căștile inteligente Apple AirPods se conectează simultan atât la iPhone 7, cât și la Apple Watch. Totul a fost posibil grație noului chip W1, primul chip wireless produs de Apple. Ideea de căști wireless are un mare punct pro și un mare punct contra: cel pro ar fi că nu îți limitează mobilitatea printr-un cablu enervant, iar cel contra ar fi că sunt extrem de ușor de pierdut.

Momentan, pentru că nu le-am testat, nu putem da un verdict în privința lor, dar toate reacțiile de până acum ne dau de înțeles că decizia Apple de a renunța la mufa pentru căști obișnuite și de a oferi un adaptor nu tocmai estetic nu a fost chiar cea mai ingenioasă din lume.