Carpisa deschide un nou magazin in Romania, in Iulius Mall Timisoara

Carpisa deschide un nou magazin in Romania, in Iulius Mall Timisoara

Noua locatie Carpisa este la indemana oricarui iubitor de shopping si fashion: in Iulius Mall Timisoara. Aici, timisorenii sunt invitati sa descopere universul unic Carpisa, un taram plin de culoare, caldura, lumina si lucruri frumoase create in cel pur stil italian, la preturi cat se poate de accesibile.

Gentile sunt, desigur, in prim plan – genti de mana si de shopping, bandoliere si rucsacuri, genti barbatesti si de voiaj, geamantane si trolere etc. – dar din universul Carpisa nu lipsesc nici accesoriile: portmonee, port-carduri, port-chei, borsete de machiaj, curele, esarfe, umbrele, brelocuri etc. De asemenea, magazinul Carpisa din Iulius Mall Timisoara va pune la dispozitia iubitoarelor de bijuterii cele mai noi bijuterii Carpisa, coliere, bratari, cercei, inele si pandantive in forma de broasca testoasa, fundite si inimioare.

Nu trebuie decat sa pasesti in universul Carpisa si vei descoperi un adevarat caleidoscop de genti, bagaje si accesorii multi-functionale! In plus, noul magazin Carpisa din Iulius Mall Timisoara te asteapta cu o oferta speciala de lansare: in perioada 1-4 mai, toate produsele din magazin vor avea 20% reducere, iar la achizitii de peste 199,90 lei vei primi cadou o geanta de shopping!