Belvita Start – biscuiti creati special pentru micul dejun!

Belvita Start – biscuiti creati special pentru micul dejun!

Avand in compozitie cereale integrale si un continut bogat in cereale, biscuitii Belvita startasigura o sursa de fibre, si contin o selectie importanta de vitamine si minerale. Biscuitii au un index glicemic scazut si, cand sunt consumati ca parte a unui mic dejun echilibrat, s-a dovedit stiintific ca elibereaza treptat carbohidrati timp de 4 ore pentru a va mentine in forma pentru intreaga dimineata.

De cateva decenii, in Europa, oamenii consuma cu placere biscuiti la micul dejun in timp ce romanii, nu au avut pana acum biscuiti special creati pentru micul dejun.

"Micul dejun este cea mai importanta masa, deoarece trebuie sa asigure cel putin un sfert din caloriile necesare zilnic”, mentioneaza Prof. Dr. Gabriela Radulian, medic primar diabet, nutritie şi boli metabolice, în cadrul Institutului National de Diabet “Prof. Dr. N. Paulescu”.

 Fiecare etapa a procesului de productie este atent controlata, de la ingredientele special selectate si formularea retetei, la un proces de coacere atent controlat pentru a pastra integritatea amidonului in biscuiti, asigurandu-se astfel ca acesti carbohidrati complexi sa fie digerati lent pentru a elibera treptat carbohidrati.