Anca Pop - Super Cool (videoclip nou)

Anca Pop - Super Cool (videoclip nou)

Anca Pop revine cu un nou clip senzual de imagine pentru noua ei piesa - Super Cool. Ca de obicei, materialul vizual oferit de Anca Pop vine cu o multime de efecte umbre si lumini, suprapuneri de texturi si culori. 

Anca Pop este o cantareata si compozitoare canadiana/romana. Nascuta in Moldova Noua, un orasel mic de pe malul Dunarii in Banat, Anca Pop a plecat in Canada de la varsta de 3 ani. Crescand in Kitchener Ontario si mai apoi in Vancouver BC, Anca a fost expusa la muzica cantand in corul scolii la mandolina si voce de la varsta de 7 ani.

In timpul adolescentei a inceput sa cante la chitara si sa-si compuna propriile cantece, demarand o cariera in muzica. In 2008 Anca decide sa se intoarca pe malul Dunarii pentru inspiratie unde isi compune primul album in mod independent. Pe acest album colaboreaza cu renumitul Goran Bregovic care apare si in videoclipul piesei "Jealous Monster".

Anca la randul ei compune material pentru albumul cel mai recent al lui Bregovic “Champagne for Gypsies”, album pe care apar artisti precum The Gyspy Kings, Gogol Bordello, Stephan Eicher, etc.

 In momentul de fata Anca tocmai a incheiat de compus si inregistrat un nou album intitulat Anca Pop cu Roton Music. Albumul va fi lansat la sfarsitul lunii martie 2016 pe toate platformele digitale si contine atat noul single “Super Cool” cat si single-ul Free Love lansat in primavara 2015 care a fost aclamat de critici pentru continutul sau artistic inovativ.

Cum vi se pare videoclipul?