Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
Aceste microbucătării japoneze prezentate la Salonul de Mobilă de la Milano sunt surprinzător de eficiente

Aceste microbucătării japoneze prezentate la Salonul de Mobilă de la Milano sunt surprinzător de eficiente

Trendul caselor mici si al microapartamentelor nu are de gand sa dispara, mai ales in mediul urban, unde spatiul locuibil accesibil este din ce in ce mai limitat.

SanwaBucatariile compacte, modulare, cu unitati multifunctionale, care pot fi inghesuite pe cativa metri patrati, sunt o extensie fireasca a acestui trend.

La editia din acest an a Salonului de Mobila de la Milano, compania japoneza Sanwa a prezentat mai multe concepte de microbucatarii, realizate in colaborare cu diferiti designeri, care te fac sa te intrebi daca iti trebuie intr-adevar atat de mult spatiu in bucatarie cum credeai.SanwaAM 01 de Alessandro Mendini este o bucatarie-dulap colorata, pe care o poti integra si in camera de zi.

In spatele usilor se afla o chiuveta, o plita electrica si un raft.

Peretele usilor ofera spatiu suplimentar de depozitare.SanwaBA 01 de Bestetti Associati pare la prima vedere o masa de lucru obisnuita.

Realizata din Paperstone, imita piatra naturala si betonul care se regasesc in multe bucatarii, dar fara surplusul de greutate.

Sub tocator este ascunsa o chiveta, iar mancarea poate fi preparata cu ajutorul unui arzator.

In dulap exista un frigider compact.

Fiind prevazuta cu rotile, intreaga structura poate fi mutata in functie de necesitati - atat timp cat exista un sistem de canalizare corespunzator.SanwaEO 01 de Elisa Ossino este o microbucatarie moderna, in cazul careia chiuveta si arzatorul sunt ascunse de panouri subtiri, elegante, inspirate de compartimentarea traditionala a camerelor japoneze..