Logati-va pentru a putea crea un flux de stiri si produse compus din domeniile care te intereseaza.

Pret:Orice pret
Interese:Toate
Culoare:Toate culorile
7 idei pentru a înfrumuseța zona de intrare în casă

7 idei pentru a înfrumuseța zona de intrare în casă

Amenajarea gradinii din fata casei este o modalitate prin care puteti sa infrumusetati semnificativ aspectul intregii proprietati, armonizand constructia cu natura inconjuratoare.

Dintr-o varietate mare de solutii care pot contribui la imbunatatirea spatiului exterior si a zonei de intrare, am ales sapte pe care consideram ca puteti sa le implementati cu usurinta.Marc Bryan-Brown1.

Incadrati usa de accesFolosind jardiniere, copaci sau o alee pietruita si flancata de plante veti crea un traseu spre usa si o delimitare vizuala a zonei de acces.Ema Peter Photography2.

Adaugati un perete de inaltime micaDaca veti insera un perete de inaltime mica oferiti gradinii din fata un pic de intimitate, evidentiind limita de proprietate.

Puteti adauga plante, lumini sau o placuta cu adresa.Jim Bartsch Photography3.

Inserati luminaO alee care strabate gradina din fata poate fi marcata cu ajutorul luminilor, un plus mai ales pe timp de noapte.KSMT Patrick Reynolds4.

Inserati o pasarela Daca aveti cote diferite de teren luati in considerare inserarea unei pasarele.

Aceasta va transforma modul de percepere al gradinii si va oferi o perspectiva de ansamblu.Christopher Frederick JonesBill Timmerman, Zack Hussain5.

O intrare fara gazon Gradinile din fata pot sa fie frumoase chiar daca nu au gazon.

O demonstreaza imaginile prezentate unde pe fundalul din pietris sunt presarate plante ornamentale si arbusti.Tom Ferguson6.

Creati o alee cu forme geometrice Aranjati placile din piatra naturala intr-un model geometric care sa particularizeze zona de acces.JPR ArchitectsZaher Architects7.

Scari in consola Daca accesul in casa se face prin intermediul unor trepte luati in considerare realizarea acestora in consola, astfel incat sa creeze senzatia de plutire.The Brown Studio.