5 semne că relaţia ta se apropie de final: „Multe femei nu vorbesc despre această problemă, însă nu fac decât să creeze mai multă frustrare şi resentiment”

5 semne că relaţia ta se apropie de final: „Multe femei nu vorbesc despre această problemă, însă nu fac decât să creeze mai multă frustrare şi resentiment”
De fiecare dată când văd că relaţia nu mai merge în direcţia corectă, oamenii înceracă să se agaţe cu orice preţ de partener. Neştiind care sunt punctele critice din care un mariaj nu mai poate fi salvat, mulţi speră să  câştige o luptă, care deja a fost pierdută. Să renunţi la ani de iubire şi momente frumoase petrecute împreună cu partenerul de viaţă este un lucru dificil. Să laşi în urmă perioade importante din viaţa ta şi să porneşti pe un drum necunoscut, poate părea dificil. Dar toate acestea merită sacrificarea următorilor ani?  „Oricare ar fi incidentul care umple paharul, să ştii că păstrarea unei relaţii care nu funcţionează, va aduce şi mai mai multă nefericire” a spus Lori Cooper – expert în relaţii. Aceasta a oferit cinci puncte critice, din care o relaţie nu mai poate fi salvată. Consilierea nu funcţionează Dacă ai fost alături de partenerul tău la diferiţi consilieri în căsnicie, dar lucrurile nu au dat semne că se vor remedia, acesta poate fi un semn că mariajul este aproape de final. Deşi întreruperea consilierii profesionale nu este cea mai bună soluţie, lipsa unui progres în direcţia înţelegerii este un semnal care indică faptul că mariajul nu mai are multe şanse de reuşită, a spus Lori Cooper – expert în relaţii, pentru yourtango.com. Nu găsiţi o rezolvare a neînţelegerilor Vă certaţi continuu. Neînţelegerile apar în fiecare zi şi trăiţi într-un conflict total. Nu e nimic în neregulă cu dezacordului într-o relaţie; este de fapt sănătos ca partenerii să aibă opinii şi aşteptări diferite. Dar când lupta este constantă şi nu se ajunge la o înţelegere, acest lucru reprezintă o problemă. Mai mult decât atât, atunci când intervine lipsa comunicării, relaţia poate fi considerată aproape de final. Nu mai există intimidate Dacă dorinţa şi atracţia au dispărut, iar voi vă simţiţi mai mult colegi de camera decât iubiţi, însemană că lucrurile nu stau prea bine. Intimitatea este foarte importantă într-o relaţie. Atunci când nu mai există atracţie între parteneri, iar senzaţia de izolare şi dezamăgirea iau locul iubirii, lucrurile sunt grave. Multe femei nu vorbesc despre această problemă de teama de a nu-şi răni partenerul, însă acest fapt nu face decât să creeze mai multă frustrare şi resentiment împotriva soţului. Există o a treia persoană Când aţi ajuns în acest punct, este un semn clar că este timpul să ieşiţi din relaţie. Nu este corect pentru tine, partener/ă sau cealaltă persoană implicată. Amânând divorţul, deşi ştii că inima pentru care lupţi este deja dată, reprezintă o luptă care deja a fost câştigată de adversar. Partenerul este violent Fie că vorbim de violenţă fizică sau verbală, aceasta este cel mai mare duşman al relaţiei voastre. Dacă eşti într-o astfel de sitauţie, aminteşte-ţi că meriţi mult mai mult decât acest tratament negativ si că eşti singura persoană responsabilă de propriul destin. Deci, este timpul pentru a merge mai departe!