• Casti Stereo Philips TAT2206WT/00, true wireles, Bluetooth, microfon incorporat, IPX4, toc de incarcare, incarcare rapida, redare 6 ore (Alb)
Casti Stereo Philips TAT2206WT/00, true wireles, Bluetooth, microfon incorporat, IPX4, toc de incarcare, incarcare rapida, redare 6 ore (Alb)

Casti Stereo Philips TAT2206WT/00, true wireles, Bluetooth, microfon incorporat, IPX4, toc de incarcare, incarcare rapida, redare 6 ore (Alb)

210.99 lei
This product is no longer for sale, you will be redirected to similar products in 15 seconds

Description

Clasa IPX4 de rezistenţă la stropire şi transpiraţie   Cu protecţie IPX4 şi difuzoare puternice de 6 mm, aceste căşti îţi permit să te bucuri de sunet excelent pe orice vreme. Sunt rezistente complet la stropire, nu le va deranja puţină la transpiraţie şi nu trebuie să-ţi faci griji dacă te prinde ploaia.   Toc de încărcare foarte mic pentru până la 12 ore de redare   Porneşte la drum cu mai multe sesiuni de încărcare. Obţii până la 6 ore de redare la o singură încărcare, plus 12 ore suplimentare cu un toc încărcat complet. O încărcare scurtă de 15 minute în toc îţi oferă o oră de redare. Încărcarea completă a tocului durează 2 ore prin USB-C.   Fixare intraauriculară sigură şi confortabilă   Beneficiezi de un real confort datorită capacelor auriculare moi din silicon, interschimbabile. Capacele auriculare de pe fiecare cască se fixează bine în canalul auricular, creând o etanşare perfectă ce reduce zgomotul exterior. Designul în formă de „crosă de hochei” asigură fixarea sigură a căştilor.   Efectuează apeluri utilizând o singură cască. Mod mono   Primeşti multe apeluri? Îţi poţi dubla timpul de convorbire utilizând o singură cască în timp ce cealaltă se încarcă. Microfonul este atribuit automat căştii pe care o utilizezi, iar când bateria căştii în uz este pe cale să se descarce, poţi comuta pur şi simplu la cealaltă.   Comenzi integrate. Microfon încorporat. Asociere uşoară   Comenzile de pe căşti îţi permit să întrerupi lista de redare, să preiei apeluri, să controlezi volumul şi să activezi asistentul vocal al telefonului. Căştile sunt pregătite de asociere în momentul în care activezi funcţia Bluetooth.

Similar products

Reviews ( Reviews)

This product has no review.

Be the first to write a review

Do you own or have seen the product?

Tell us your opinion and rate it

Add review

From the same manufacturer