Product Details
Incet-incet am invatat bucataria si chiar mi-a intrat in sange. E ca atunci cand te indragostesti, cand petreci timp cu o fata si incepe sa iti placa tot ceea ce zice si face. - Joseph Hadad Nascut in Israel, din parinti cu origini marocane si tunisiene, Joseph Hadad a intrat in adolescenta la Scoala de Bucatari din Haifa si astfel si-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid in bucatariile hotelurilor unde a lucrat si a devenit, in 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel. In culmea gloriei, a plecat la Bucuresti, in 1996, unde viata l-a pus la incercare, dar i-a oferit si recompense. De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, om de televiziune, proprietar de restaurante si consultant international de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul il stie de la televizor, iar pasionatii de mancare, din restaurante, se afla un om sensibil, meticulos, hotarat, un bun dascal, un fiu, tata, prieten.Useful links
Carti Curtea VecheCarti fabricate de BookzoneCarti Reduceri de la 50%Carti BurgundyCarti Burgundy Curtea VecheYou`ve viewed 48 of 76257 products
Reviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)