Product Details
Cele mai bune retete de post – dar nu numai! si de frupt! – sunt cele gatite de maicute si calugari, monahii avand o inzestrare anume pentru gastronomie, pe care o practica folosind ingrediente de demult, asupra carora se pogoara Harul.Este incredibil ce varietate de retete si ce bogatie de gusturi presupune „austera” bucatarie monahala, secretul acesteia constand in folosirea ingenioasa a legumelor si ciupercilor, potopite de o multime de miresme, care transforma preparatele culinare „de dulce” in amintiri pe care nu le mai regreta nimeni…Mesele din trapeza unei manastiri sunt doar unul din semnele bogatiei vietii sufletesti a celor care au ales sa traiasca intru „schimnicie”, dand ispitele inselatoare ale vietii exterioare pe bucuriile inaltatoare ale existentei intru cuvantul Domnului din sihastrii. Colectia Bucatarescu: „Traiesc ca sa mananc!” (14 titluri) A manca nu mai este un lux, ci insasi arta de a trai frumos, savurand una din marile bucurii ale vietii! Alaturi de Bucatarescu, haideti in lumea aromelor neconventionale de azi sau de demult, romanesti si internationale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce inseamna sa traiesti cu gust! Bucataria nu e anexa a locuintei, ci chiar inima casei tale! Mananci doar ca sa traiesti sau vrei sa te bucuri de viata? Traiesti ca sa mananci! Pofta buna, impreuna cu Bucatarescu!Useful links
Bucatarie Dan-Silviu BoerescuBucatarie fabricate de LibrisBucatarie Reduceri de la 50%You`ve viewed 48 of 844 products
Reviews (16 Reviews)
General rating
4.5 (16 Reviews)